Kryssning till Kiel med Stena Line

Kasta loss från vardagen och kryssa till Kiel med Stena Line. Du får två sköna kvällar ombord och en heldag i Kiel. Ta med bilen så kan du fylla på förråden billigt i Tyskland.

Stena Lines Tysklandsbåtar ger dig god mat, nöje och avkoppling. Åt en god middag i restaurangen. Du kan antingen välja den stora all-inclusive buffén där du äter och dricker så mycket du orkar eller en smakfullt komponerad meny med ett noga utvalt vin till.

Hytterna ombord är som hotellrum och mycket välutrustade. För den som vill resa extra lyxigt eller har något särskilt att fira finns ett antal lyxsviter med egen balkong och jacuzzi.


Massor av underhållning

I C-view underhåller skickliga barpianister. Önska, dansa eller sjung med. För den som vill pröva lyckan finns Black Jack och ett antal spelautomater.

Riva Bar är som gjord för en drink före elller efter maten. Här är det lite lugnare så det finns möjlighet att sitta ner och bara koppla av.

Sommartid är Yacht Club den självklara mötesplatsen på soldäck. Njut av något gott att dricka i baren eller ät något från grillen. Du sitter gott i bekväma sittgrupper och har en närmast oändlig utsikt över havet.

Kryssning till Kiel med Stena Germanica

Kryssning till Kiel med Stena Germanica

Shoppa billigt ombord och i Tyskland

Shoppingparadiset Tyskland ligger bara en skön kryssning bort. Handla förmånligt ombord, upp till 35% lägre priser än i Sverige. Dessutom kan du handla billigt i Kiel. Från terminalen går en gratis buss till det stora shoppingcentret CITTI PARK. Den som vill handla mycket gör klokt att ta med sig bilen.

Länktips: Ålandskryssning

Boka kryssning till Kiel

Boka transportresa Göteborg-Kiel

Läs mer om shopping på Citti Park i Kiel